Головна | Агросадиби | Інтернет-магазин | Форум | Контакти

Волинь туристична

Волинь туристична

,

Агросадиби Волині

,

Туристичні райони

, Волинь, Луцьк, туризм, екскурсії
 

Агросадиби Волині

,

Туристичні райони

, Волинь, Луцьк, туризм

Волинь туристична

Волинь туристична

Меню сайта
Пошук
Корзина
Ваш кошик порожній
Форма входу
Логін:
Пароль:
Календар
«  Травень 2012  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Травень » 22 » Розказали, де можна погуляти «зеленим» туристам
11:05

Розказали, де можна погуляти «зеленим» туристам

Волинські підприємства, які пропонують послуги «зеленого» туризму, представили широкому колу споживачів.

Відбулося це під час ярмарку у межах програми проведення днів туризму в Луцьку 20 травня.

Підприємці представили свої організації за допомогою столів та стендів з контактною інформацією та основною інформацією про послуги, які вони надають.

Директор комунального підприємства «Волинський обласний екскурсійно-методичний центр» Ніна Пахом’юк стверджує, що туристична робота в Луцьку та області поліпшується і активізується.

Зокрема, Волинський обласний екскурсійно-методичний центр запросив на ярмарок представників гостинних садиб Волинської області. Участь у заході взяли гостинна садиба «Гаївка» з Рожищенського району, «Золота підкова» з села Дачне Ківерцівського району, «Журавлиний край» із Ратнівського району.

Так, про гостинну садибу «Гаївка», що у селі Ольганівка Рожищенського району, розповіла її представниця Ірина. Цей чарівний куточок приймає гостей із 2006 року. Саме тоді, з її слів, на садибі побудували перший дерев’яний будинок з каліброваного брусу. Окрім того, на березі зарибленого ставка є альтанка. А ще одна розташована на острівці посеред водойми, де можна порибалити.

Вона розповіла також, що трохи згодом на території гостинної садиби «Гаївка» побудували й інший будинок – вже у сучаснішому стилі.

За словами Ірини, кожен із будиночків відокремлений, має власний вихід до того ж ставка. Вона додала, що будинки – повністю автономні, а на кожному подвір’ї облаштовано дитячий майданчик. Дістатися до «Гаївки» надзвичайно легко, адже вона знаходиться неподалік від траси.

Зі слів Ніни Пахом’юк, підприємство «Волинський обласний екскурсійно-методичний центр» також організовує екскурсії та за підтримки Волинського обласного центру зайнятості проводить тренінги. Тут навчають, як створити підприємство сільського зеленого туризму, зокрема гостинну садибу, як працювати у цій галузі в законодавчому полі.

На думку Ніни Пахом’юк, користь від сьогоднішнього заходу отримають всі – і ті, хто представляють свої послуги, і ті, хто прийде подивитися і ознайомитися з інформацією про усі гостинні садиби задля планування власного відпочинку.

За словами начальника управління міжнародного співробітництва та туризму Луцької міської ради Миколи Іванюка, до ярмарки долучилися всі, хто працюють із «в’їзним» туристом. «Святкування мають на меті виявлення потенціалу міста Луцька, наших організацій, показати кращі практики, залучити якомога лучан до цього процесу, адже наразі у Волинській області він розвивається в економіці найдинамічніше», – додав посадовець.

На його переконання, влада повинна розвивати і підтримувати туризм. Саме тому, з його слів, організовуються подібні ярмарки, виставки та інші промоційні заходи.

Окрім того, під час ярмарку представляли продукцію народні майстри, презентації зорганізували представники готелів, ресторанів, туристичних фірм, пансіонатів.

Інформація з сайту volynnews.com


Переглядів: 7 | Додав: vturyzm | Теги: дні туризму в Луцьку | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email:
Код *:

©2010. Всі права захищені. Розробив Мочкош Д.Р. Створити безкоштовний сайт на uCoz
Створити безкоштовний сайт на uCoz