Що цікавого буде на День Незалежності у Луцьку. ПРОГРАМА - 21 Серпня 2013 - Волинь туристична
Головна | Агросадиби | Туристу | Форум | Контакти

Волинь туристична

Волинь туристична

,

Агросадиби Волині

,

Туристичні райони

, Волинь, Луцьк, туризм, екскурсії
 

Агросадиби Волині

,

Туристичні райони

, Волинь, Луцьк, туризм

Волинь туристична

Волинь туристична

Меню сайта
Пошук
Visitlutsk
Форма входу
Логін:
Пароль:
Календар
«  Серпень 2013  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Серпень » 21 » Що цікавого буде на День Незалежності у Луцьку. ПРОГРАМА
11:54

Що цікавого буде на День Незалежності у Луцьку. ПРОГРАМА

Що цікавого буде на День Незалежності у Луцьку. ПРОГРАМА


Офіційне святкування розпочнеться урочистими зборами та святковим концертом з нагоди 22-ї річниці Незалежності України, що відбудуться 22 серпня о 14:00 в облмуздрамтеатрі. Наступного дня, 23 серпня, біля приміщення Луцької міської ради о 9:00 відбуватиметься урочисте підняття Державного Прапора України та прапора міста Луцька.

Про це інформує відділу інформаційної роботи Луцької міської ради. 

24 серпня вранці відбудуться святкові богослужіння у храмах міста, а об 9:30 – старт Міжнародного авторалі інвалідів-візочників «Дорогами Волині». О 10 годині – вітання керівництва області та міста з 22-ю річницею Незалежності України, урочиста хода та покладання квітів до пам’ятників та пам’ятних знаків (Київський майдан – просп. Волі – Театральний майдан).

Традиційним заходом до Дня Незалежності України стане громадська акція «Українська вишиванка», яка відбудеться цього дня на Театральному майдані об 11:30. Цього року учасники акції вибудують фігуру, яка нагадуватиме територію України. Вона буде наче прапор нашої держави –  жовто-блакитного кольору. Потому відбудеться Кобзарське віче, а також концерти за участю народних і зразкових аматорських колективів, творчих колективів вищих навчальних закладів міста Луцька, відомих виконавців і гуртів – впродовж дня.

О 12:00 для любителів велосипедного спорту буде організовано масовий велопробіг вулицями міста, присвячений Дню Незалежності України, о 14:00 – мистецьке дійство «У Луцькому замку». Також у центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки о 14:00 розпочнеться молодіжний фестиваль «Луцьк Європейський». У програмі: виступи молодих рок-гуртів, переможців реп,  хіп-хоп батлів,  діджей – парад, рок-концерт, а також - змагання на спортивних снарядах, жонглювання з футбольним м’ячем, конкурс з встановлення рекорду по набиванню м’яча, для дітей - конкурс малюнків, загадки та інше. Завершиться свято феєрверком.

Святкування Дня міста розпочнеться з святкового богослужіння у храмах Луцька, о 10:00 відбудеться урочиста Академія.

На окремих майданчиках проводитимуть мистецькі, книжкові, виставки, а також конкурсно-розважальні ігрові програми для родин в центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки. О 12:00 тут розпочнеться свято квітів «Луцьк квітучий», а на Театральному майдані - Міжнародний відкритий чемпіонат із швидкісного складання кубика Рубіка «Lutsk open 2013».

У Луцькому замку о 15:00 відбуватиметься фестиваль дзвонарного мистецтва «Благовіст Волині». Цього ж дня заплановано провести святковий  концерт «З днем народження, місто моє!» у центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки, а також в мікрорайонах міста.

Впродовж цих днів на вулиці Лесі Українки та на Театральному майдані відбуватиметься святкова торгівля, ярмарок декоративно-прикладного та ужиткового мистецтва, майстер-класи майстрів народної творчості.

Луцький міський голова Микола Романюк о 21:55 вітатиме лучан та гостей з нагоди 928-ї річниці міста. На честь Дня народження міста о 22-й годині прозвучить святковий феєрверк.

Категорія: Новини | Переглядів: 859 | Додав: vturyzm | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

©2010. Всі права захищені. Розробив Мочкош Д.Р.