Головна | Агросадиби | Інтернет-магазин | Форум | Контакти

Волинь туристична

Волинь туристична

,

Агросадиби Волині

,

Туристичні райони

, Волинь, Луцьк, туризм, екскурсії
 

Агросадиби Волині

,

Туристичні райони

, Волинь, Луцьк, туризм

Волинь туристична

Волинь туристична

Меню сайта
Пошук
Корзина
Ваш кошик порожній
Форма входу
Логін:
Пароль:
Календар
«  Травень 2012  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Травень » 22 » Страва від волинянки – у трійці Національного меню України
11:54

Страва від волинянки – у трійці Національного меню України

Страва від волинянки Лариси Остапко потрапила у трійку переможців Всеукраїнського конкурсу «Смакуй, Країно!», – інформує «Волинська правда».
21 травня 2012 року в Міністерстві аграрної політики та продовольства України відбулася урочиста церемонія нагородження переможців і фіналістів Всеукраїнського конкурсу «Смакуй, Країно!», організованого Асоціацією «Український клуб аграрного бізнесу» за підтримки Міністерства аграрної політики та продовольства України. За результатами проекту, національною стравою України визнано сало з часником. Водночас організатори наголосили на тому, що завдяки проекту до традицій української національної кухні вдалося привернути увагу значної кількості української молоді, що і було його соціальною метою, – повідомляються на сайті конкурсу. 
За результати голосування, яке відбувалось на офіційному сайті конкурсу www.taste-ukraine.com протягом останніх двох місяців, трійка фіналістів виглядає таким чином:

1 місце – сало з часником (автор рецепта – Валерій Линевич, який надіслав понад 50 рецептів цієї страви, смт. Червоногвардійське, АР Крим) 6727 голосів

2 місце – ковбаса домашня (автор рецепта – Олена Теймурова, м. Кіровоград) 6632 голоси

3 місце – вареники з капустою та грибами (автор рецепта – Лариса Остапко, м. Нововолинськ, Волинська обл.) 6282 голоси.

«Ця самобутня страва досі залишається традиційною та улюбленою серед українців. Заправлені золотистою підливкою з цибульки варенички так і втікають до рота!», – рекламується страва.

Інформація з сайту pravda.lutsk.ua
Категорія: Новини | Переглядів: 8 | Додав: vturyzm | Теги: соціум | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email:
Код *:

©2010. Всі права захищені. Розробив Мочкош Д.Р. Створити безкоштовний сайт на uCoz
Створити безкоштовний сайт на uCoz