Головна | Агросадиби | Інтернет-магазин | Форум | Контакти

Волинь туристична

Волинь туристична

,

Агросадиби Волині

,

Туристичні райони

, Волинь, Луцьк, туризм, екскурсії
 

Агросадиби Волині

,

Туристичні райони

, Волинь, Луцьк, туризм

Волинь туристична

Волинь туристична

Меню сайта
Пошук
Корзина
Ваш кошик порожній
Форма входу
Логін:
Пароль:
Календар
«  Травень 2012  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Травень » 18 » Запрошуємо на відкриття туристичного сезону 18-20.05.12
11:54

Запрошуємо на відкриття туристичного сезону 18-20.05.12

Відбулася прес-конференція з нагоди відкриття туристичного сезону міста «ЛУЦЬК. Приємне відкриття!», яке заплановане на 18-20 травня. Її провели - міський голова Микола Романюк; начальник управління міжнародного співробітництва та туризму   Микола Іванюк; начальник відділу розвитку туризму управління міжнародного співробітництва та туризму Наталія Бунда,  головний спеціаліст управління міжнародного співробітництва та туризму Ліна Остапчук.
   Розпочав прес-конференцію Микола Романюк, який зазначив, що в порівнянні з минулим роком, коли був пробний старт, цьогоріч до відкриття туристичного сезону підійшли з непоганим напрацюванням і досвідом. Зараз  відбувається активна робота з розробки туристичного  сайту міста Луцька visitlutsk.com. Створено КП «Центр туристичний інформації та послуг». Міський голова повідомив, що було проведено ряд зустрічей з усіма, хто причетний до розвитку туризму в Луцьку. Це представники бізнесу, організації, підприємства, готелі та ресторани. 
   Микола Іванюк назвав партнерів відкриття туристичного сезону: готелі «Zaleski», «Світязь», «Профспілковий», «Кедем»; кав’ярня «Золотий дукат»; ресторан «Монастирська дорога»; піцерія «Теревені»; Adrenalin City; комплекс розваг та відпочинку «101-й кілометр»; нічний клуб «Hollywood». Вони запропонують своїм відвідувачам спеціальні знижки, різноманітні акції та пропозиції.
   Наталія Бунда презентувала програму заходів, яку підготували для лучан та гостей міста. Офіційне відкриття туристичного сезону відбудеться 18 травня у Міжнародний день музеїв. В цей день музей Волинської ікони, Волинський краєзнавчий музей, Художній музей проведуть дві безкоштовні екскурсії для бажаючих. На відвідувачів Волинського  регіонального  музею українського війська та військової техніки чекає вільний вхід, з 18.00 до 20.00 - майстер-класи від козаків зі стрільби з лука, а також виступ військового духового оркестру.   

У Луцькому замку проходитиме VІІІ міжнародний джаз-фестиваль «Музичні діалоги».  18 травня о 21 годині відбудеться офіційне урочисте театралізоване відкриття туристичного сезону. За словами Наталії Бунди, на присутніх чекатиме сюрприз. 
   У суботу, 19 травня, гостей та лучан запрошують на обласний фестиваль танцю та духової музики. Відбудуться безкоштовні екскурсії нестандартними туристичними маршрутами, які проведуть відомі люди міста: письменник Володимир Лис, ведуча радіо «СіД-fm» Вікторія Жуковська, краєзнавець Вальдемар Пясецький. Також буде  запропонована англомовна екскурсія за участю волонтера Корпусу Миру США Террі Меттісона. Триватиме джаз-фестиваль «Музичні діалоги».
   20 травня функціонуватиме молодіжний «Проспект розваг», виставка-презентація туристичного потенціалу міста Луцька та Волинської області, Мистецька вулиця. Усі охочі матимуть можливість долучитися до майстер-класів від фестивалю «Солом’яна птаха» та взяти участь у екскурсії містом. Впродовж вихідних працюватиме туристично-інформаційний пункт, на Театральному майдані транслюватимуться фільми «Моє місто – моє життя».
   Як зазначила Наталія Бунда, програма заходів спрямована на туристичну рекламу міста, популяризацію його історичного та культурно-мистецького потенціалу, організацію дозвілля для лучан та гостей міста.
   Ліна Остапчук поінформувала присутніх, що спільно з управлінням культури міської ради було видано туристичний календар.   Ознайомитися з ним зможуть не лише жителі Луцька, а й Рівного та Тернополя за допомогою сіті-лайтів.
  Завершуючи зустріч, міський голова Микола Романюк продемонстрував усім сувенірну продукцію із зображенням промоційного логотипа міста Луцька. 

Інформація з сайту lutsk.ua.

Переглядів: 11 | Додав: vturyzm | Теги: луцьк - приємне відкриття | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email:
Код *:

©2010. Всі права захищені. Розробив Мочкош Д.Р. Створити безкоштовний сайт на uCoz
Створити безкоштовний сайт на uCoz